Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE  >  OM HIV-DANMARK

Medlemsservice

Har du spørgsmål til dit medlemskab, så kontakt os på medlem@remove-this.hiv-danmark.dk. Du er også velkommen til at ringe til vores sekretariat på 33 32 58 68, hvis vi skal hjælpe dig med at komme i kontakt med medlemsservice.

Medlemsskab

Hiv-Danmark er en medlemsforening for folk berørt af hiv. Foreningen ledes af en bestyrelse, hvor flertallet er hiv-positive. Pårørendemedlemmer er fra tid til anden valgt ind i bestyrelsen, men kan dog aldrig konstituere sig som formænd.

Et medlemskab koster 200 kr. om året. Vælg enten enkelt-, pårørende- eller støttemedlemskab. Er du hiv-positiv, opfordrer vi dig til at vælge feltet "enkeltmedlem". Alle oplysninger behandles fortroligt og benyttes kun ved optælling af stemmeberettigede ved årsmødet. Det samlede antal hiv-positive medlemmer er en hjælp for Hiv-Danmark, når vi søger midler til foreningens arbejde. Vi opfordre derfor alle hiv-positive til at vælge enkeltmedlemskabet.

Når du har meldt dig ind, vil du modtage nyhedsbreve på e-mail fra os, så du lettere kan holde dig orienteret om forskellige aktiviteter og tilbud samt et link til vores magasin (VI&HIV), der udkommer ca. 4 gang om året. Eventuel post sendes fra os sendes altid i anonyme kuverter.

Fælleskontingent

Hiv-Danmark og Positivgruppen har indgået et samarbejde fra 2013 om et fælleskontingent på 300 kr. for et medlemskab af begge foreninger. Det er dog en forudsætning, at du kan opfylde kravet for medlemskab af Postivgruppen, se Positivgruppens vedtægter.

Betalingsservice

Når du er blevet medlem og fået tilsendt et medlemsnummer kan du tilmelde din kontingentbetaling til Betalingsservice.

Deb.grp.nr. skal udfyldes med: 00001

Betalingsservice online tilmelding

Husk at betale dit kontingent manuelt indtil opkrævningen fremgår af betalingsservice-oversigten.

Meld dig ind!

Du kan udfylde formularen på denne side eller kontakte sekretariat på tlf. 33 32 58 68. Når vi har modtaget din indmeldelse, vil du modtage en e-mail med en opkrævning og velkomstinformation.

* indicates required
Medlemstype *

Enkeltmedlemskab er for hiv-positive. Du kan også vælge at ansøge om et fælleskontingent til både Hiv-Danmark og Positivgruppen, hvor du får 100 kr. i rabat (det koster samlet 300 kr. pr. år). Er du pårørende kan du vælge et pårørendemedlemskab. Har du blot sympati for Hiv-Danmarks arbejde men ikke personligt berørt, så kan du vælge et støttemedlemskab. Med et støttemedlemskab har du ingen stemmeret.

Er I en forening, som søger optagelse under Hiv-Danmark, skal I henvende jer til sekretariatet. Foreninger under 20 medllemmer betaler 250 kr., stigende med 100 kr. for hver 10 medlemmer, dog max. 1000 kr.

Kalender

24. februar27. februar
Solstrålerne på Kafe Knud

Solstråleaften i Kafe Knud, husk at skrive...


16. marts24. marts
Bestyrelsesmøde

BestyrelsesmødeVestergade 18E, 3 Evaluering


25. marts
Den danske hiv-menighed

Den 1. april 2017 blev Den danske Hiv-menighed dannet, og Pastor Viggo Julsgaard Jensen blev af...